Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Ránc- és ajakfeltöltés természetes anyaggal

Budapesten és Székesfehérváron is elérhető!

Ránc- és ajakfeltöltés természetes anyaggal (nem állati eredetű hyaluronsavval) 

A hyalurosavas ráncfeltöltés lényege, hogy viszkózus, sűrű, gélszerű anyagot juttatunk a ránc alá, mely hatására a ránc feltöltődik, kisimul. Az eljárás, a botox-kezeléssel ellentétben nem jár izombénítással. A rendelőnkben alkalmazott ráncfeltöltő anyagok nem állati eredetűek, kiküszöbölve így az állati eredetű anyagok által okozott allergiás reakciókat, kilökődést, és átmeneti hatásúak, egyéntől függően 6-12 hónapig tart a hatásuk. A ráncfeltöltés nem műtéti eljárás, bőrbe adott tűszúrással jár, viszonylag gyors, eljárás, kezelt felülettől függően 10-30 percet vesz igénybe. 

Kinek javasolt? Milyen ráncok kezelhetők? 

Azoknak a szépülni vágyó hölgyeknek és uraknak, akik műtéti beavatkozás nélkül szeretnék arcbőrüket megfiatalítani, természetes megjelenésüket megőrizve. A mimikai ráncok kezelésére ajánlott. Ránckezelés végezhető a homlok ráncain, a szemöldökök közti ráncokon, szem körüli szarkalábakon, az ajkak körül megjelenő apró ráncokon, a száj és orr között húzódó ráncon és az áll ráncain. 
Az eljárás alkalmazható ajakkontúr és ajakfeltöltő kezelés céljából is, mely azoknak ajánlott, akik vastagabb ajkakat szeretnének műtéti beavatkozás nélkül, ill. akik ajak aszimmetriájukat szeretnék korrigáltatni. 
Az első vizit alkalmával megbeszélésre kerül, hogy melyik ráncokat szeretné a páciens feltöltetni, az milyen anyag- és munkadíj költségekkel jár, majd akár az első megjelenéskor, akár egy második viziten sor kerülhet a kezelésre. A kezelés előtt érzéstelenítő krémmel kenjük be a kezelendő területet. Az érzéstelenítés után alaposan megtisztítjuk a kezelendő területet, majd injekciózással a ráncokba juttatjuk a feltöltő anyagot, és erőteljes masszírozással eloszlatjuk. 
Az eredmény azonnal látható, de az injekciózás okozta enyhe duzzanat és bőrpír miatt másnapra mutatkozik meg a végleges eredmény. 
A kezelés után a kezelt terület általában megduzzad, bőrpír, esetleg enyhe véraláfutás előfordulhat. Ezek a tünetek a ráncfeltöltést követő néhány napon belül elmúlnak. 

További információ: www.rancok.hu

Bejelentkezés kezelésre

Telefon: 06-70/597-8111 
E-mail: borgyogyasz@gmail.com