Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

IPL kezelések

Budapesten és Székesfehérváron is elérhető!


IPL (Villanófény) és rádiófrekvencia egy készülékben – kombinált fényimpulzusosorvosi kezelőrendszer 
 

  

 

Rendelőnkben 4. generációs, csúcstechnológiájú, rádiófrekvenciával kombinált, továbbfejlesztett funkciókkal rendelkező fényimpulzus készüléket alkalmazunk. A készülék az innovatív szépségipar nélkülözhetetlen kelléke, orvosi- kozmetológiai célokra fejlesztették ki. 9 különféle zafír kristály szűrője a bőrpanaszok széles skálájának kezelésére alkalmas, a korábbi technikáknál még eredményesebb. A készülék progresszív vízhűtéses rendszere megóvja a bőrt a túlzott hőhatástól, a kezelés abszolút fájdalommentes, ezért a nagyobb hatás elérése érdekében sem kell ultrahangzselét használni. 
Hatékonyságot fokozó technikai újdonság a rádiófrekvenciával kombinált villanófényes módszeren alapuló 30 J-os rádiófrekvencia beépítése, mely elősegíti a szőrtelenítésnél a szőrben található mátrix sejtek kicsapódását. A kezelés ez által még hatékonyabb lesz és fokozott szelektivitás érhető el. A rádiófrekvencia bőrfeszesítésre, ránctalanításra önmagában vagy villanófénnyel kombinálva is használható, ezzel túlmutatva a hagyományos IPL (villanófényes) készülékek hatékonyságán.

Arcfiatalítás (Foto-rejuvenáció):

Bőrfeszesítés, napfénykárosodott bőr 

A bőr öregedési folyamataiban külső és belső tényezők is szerepet játszanak. Az idő múlásával a bőr kollagén tartalma csökken, így az veszít rugalmasságából, megereszkedik, ráncosodik. Ezt a folyamatot a káros környezeti hatások természetesen súlyosbítják. Ezek közül kiemelendő az UV sugárzás bőröregedést serkentő hatása (napozás, szoláriumozás!). 
A ráncok képződése mellett idővel tágult hajszálerek és pigmentfoltok is jelentkezhetnek arcbőrünkön, komoly kozmetikai problémát okozva. A rendelőnkben alkalmazott kezelőgéppel a bőr felső rétegén áthatolva, a kötőszöveti kollagén képződését stimulálva végzünk bőrfiatalítást, valamint a tágult hajszálerek, és a pigment foltok is eltüntethetők. 
A kezelés az arcon kívül kézhát, nyak, dekoltázs, stb. bőrén is végezhető, így egyenletes, fiatalabb bőr érhető el. 

A kívánt eredmény eléréséhez általában 6-8 kezelés szükséges, heti egyszeri alkalommal. Az eredmény fenntartása érdekében ajánlatos félévente egy-egy ismétlő kezelés. 

Pigmentfoltok kezelése:

Májfoltok, napfény okozta pigmentfoltok kezelése: 

A villanófény hatására a bőrben felhalmozódott melanin pigment szemcsék apróbb darabokra esnek szét, majd eltűnnek a keringés útján. A kezelés utáni 2-3 napban a foltok sötétedhnek, majd 10-14 nap alatt kihalványodnak. 

A kívánt eredmény eléréséhez általában 8-10 kezelés szükséges, heti egy alkalommal.

Hajszálértágulatok kezelése:

-Hajszálértágulatok, Rosacea, seprűvénák, hajszálvisszerek kezelése: 

Értágulatok kezelése esetén a célstruktúra a hemoglobin, melyben a villanófény spektruma nagymértékben nyelődik el. A kezelés során keletkező hő elpusztítja az ér belső falát, ennek következtében az zsugorodik, elzáródik, majd felszívódik. A kezelés után kialakuló vöröses-lilás elszíneződés és duzzanat 24 órán belül megszűnik. A kezelt erek még 10-14 napig láthatók, majd felszívódnak. A rosacea esetében ezen túl a villanófény baktériumölő, kollagén stimuláló és gyulladáscsökkentő hatását is kihasználjuk. 

A kívánt eredmény eléréséhez általában 8-10 kezelés szükséges heti egy alkalommal.

Acne vulgaris, pattanásos bőr kezelés

A villanófény csökkenti a faggyútermelést, elpusztítja a baktériumokat és fokozza a szervezet helyi immunreakcióját. Ezen túl a súlyos, kiterjedt akne következményeként kialakuló friss vörös hegek is korrigálhatók IPL-lel. A kezelést követően 1-2 napon belül múló fokozottabb bőrpír jelentkezhet. 

Ismételt kezelésekre 1 hetes időközönként kerülhet sor. 

A kezeléseket minden esetben bőrgyógyászati szakvizsgálat előzi meg. Nem győzzük hangsúlyozni ennek fontosságát, mivel a különböző bőrgyógyászati betegségek, bőrállapotok felmérése, pigmentált bőrelváltozások véleményezése bőrgyógyász szakorvos feladata! 
Pl. anyajegyeket TILOS villanófénnyel kezelni, mivel annak rosszindulatú elfajulását okozhatja, azonban annak eldöntése, hogy a pigmentált képlet anyajegy-e vagy sem, csak szakorvos tudja biztonsággal megállapítani. 
Kezelés előtt tisztázzuk a kórelőzményt, pl. szed-e páciens fényérzékenyítő gyógyszert, van-e szívritmus szabályozó készüléke, volt-e korábban hasonló kezelése, állapotos-e, van-e valamilyen aktív bőrbetegsége a kezelendő területen, volt-e 2 héten belül kémiai hámlasztó kezelése, ill. volt-e lézeres kezelése az elmúlt 3 hónapban. 

 

És végül néhány érv, hogy miért érdemes bőrgyógyász-kozmetológus szakorvoshoz fordulni fenti panaszok kezelése céljából: 

 

  • szakmai garancia: a bőrgyógyász 6 év egyetemi és 5 év szakorvosi képzésben vesz részt, számtalan vizsgát tesz, hogy a szakképesítést megszerezze, és folyamatos továbbképzéseken vesz részt, hogy tudását gyarapítsa a legújabb eredményekkel 
  • a kezelés során esetlegesen jelentkező bármely mellékhatás kezelése szakszerűen lehetséges, orvosi háttérről lévén szó 
  • a kezelésekről egészségpénztári tagság esetén számlát tudunk kiállítani 

IPL-kezelés árai:

Alkalmankénti kezelési díjak 

Ránckezelés, bőrfeszesítés
Részleges ránctalanítás a szemek körül: 6000 Ft 
Részleges ránctalanítás a száj körül: 6000 Ft 
Teljes arc ránctalanítás: 10000 Ft 

Akne, pattanásos bőr kezelése 
Akne kezelés teljes arcon: 5000 Ft 

Pigmentfoltok kezelése 
Jóindulatú pigmentált foltok eltávolítása arcon: 5-10000 Ft/alkalom

Tágult erek kezelése 
Seprűvénák kezelése az alsó végtagon : 1 tenyérnyi területen 6000 Ft
Hajszálértágulatok kezelése az arcon: 1 tenyérnyi területen 6000 Ft

Még kedvezőbb árak csomagokban, ha több kezelés is érdekli, sokkal alacsonyabb árakat kínálunk! 
Érdeklődjön telefonon vagy rendelőnkben! 
70/597-8111 

Bejelentkezés kezelésre:

Telefon: 06-70/597-8111 
E-mail: borgyogyasz@gmail.com