Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Drakula-terápia

Vampire therapy 

Bőrfiatalítás kizárólag saját vér alkotóelemek, növekedési faktorok, proteinek felhasználásával. 

A Drakula-terápia néven elhíresült bőrfiatalító eljárás során a saját vér levétele és lecentrifugálása után nyert szérumot fecskendezzük a ráncokba, megereszkedett bőrbe, kihasználva a szervezet saját regenerálódási képességét, idegen anyagok felhasználása nélkül. 

Alkalmazható közvetlenül a ráncokba „bio” ránctalanító eljárásként, vagy dermarolleres, mezoterápiás technikával bőrmegújításra, egész régiók kezelésére. 
Végezhetjük pl. arcon, nyakon, dekoltázson, kézháton. 

Kinek milyen gyakran ajánlott? 


30 –40 éves kor között: ebben az életkorban a cél a bőr megújítása és a kollagén destrukció megakadályozása, új kötőszöveti rostok képzése, a bőr öregedésének lelassítása. 
2 évenként 1 kezelés javasolt. 
40 –50 éves kor között: a bőr öregedésének lassítása, új kollagén rostok képzése a cél szintén, de ehhez intenzívebb kezelési metódus javasolt. 
Az első kezelést 3-6 hónap múlva követi a második, a harmadikat pedig a második után 9 hónappal végezzük. 12-18 havonta fenntartó kezelésre lehet szükség. 
50 éve felett: A bőrmegújítás és a bőröregedés gátlás még intenzívebb metódusaira van szükség. Az első kezelést 3-6 hó múlva követi a második, majd ezt követően 6 hónappal végezzük a harmadik kezelést. 12 havonta fenntartó kezelésre van szükség. 

Terápia ára: 45000 Ft/alkalomtól