Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Dermaroller

Budapesten és Székesfehérváron is elérhető!

A dermarollerrel végzett kezelés a legújabb, hatékony módszere a ráncok elsimításának, a besüppedő, pattanás után visszamaradt hegek, ill. striák kezelésének. 
A kezelés lényege a kollagén termelés, kollagén átépülés stimulálása, mely a kötőszövet megújulásához vezet. 
A dermaroller a saját kollagéntermelést természetes módon stimulálja, megelőzi és visszafordítja a kollagén csökkenéssel járó állapotot. 

A kezelés lényege: 


A kollagén indukciós kezelést egy hengerrel végezzük, amelynek felületén sok apró tüske található. A henger gördítésekor az apró tüskék a bőrbe mélyednek, a tüskék hosszától függően különböző mélységbe. Az apró szúrások a kollagén szerkezetét megváltoztatják, a rögzült ráncok, hegek vázát képező kollagénrostok felszakadnak, lehetővé téve, hogy átépüljön a kötőszövet. 
A kezelés előnye, hogy a bőrfelszín csak minimálisan sérül, a gyógyulási idő a tüskék méretétől függően 1-3 nap. A kezelés menete: 


A kezelés előtt a kezelni kívánt bőrfelületet érzéstelenítő krémmel bekenjük, majd miután az érzéstelenítő hatás kialakult, a hengerrel apró lépésenként többször egymás után gördítő mozdulatokat végzünk. A beavatkozás érzéstelenítő krém használatával csak minimális kellemetlenséggel jár. 
A kezelés előkészületekkel együtt, kezelt testrésztől függően 5-20 percig tart. 
A kezelés bármely testtájon végezhető, a kezelés ismétlése és a szükséges kezelések száma a dermaroller tüskéinek hosszától, a kezelt területtől, a tünetek súlyosságától egyaránt függ. A következő kezelést csak teljesen gyógyult bőrfelszínen ismételjük, hetente - kéthetente. 
Nem végezzük terhesség alatt, keloidhajlam, aktív gyulladásos bőrbetegség, herpeszes, gombás, bakteriális gyulladás esetén. 
A kezeléssorozat általában 6-8 kezelésből áll. 

A mellékhatások ritkák, átmeneti bőrpír, duzzanat, ritkán apró véraláfutás előfordulhat. A kezelés után a bőrt napfénytől óvni kell. 
A kezelés eredménye tartós. 

A dermaroller kezelés a következő bőrproblémák esetén javasolt: 

  • ráncok, bőrfiatalítás 
  • pattanás utáni hegek 
  • tág pórusok 
  • májfoltok 
  • striák, terhességi csíkok. 

Kezelés díja: 
8000 Ft/alkalom

Bejelentkezés kezelésre:

Telefon: 06-70/597-8111 
E-mail: borgyogyasz@gmail.com