Nemi gyógyászat, bőrrák megelőzés, általános bőrgyógyászat

Ajakfeltöltés

Budapesten és Székesfehérváron is elérhető!

Ha telt, gyönyörű, természetes ajkakra vágyik sebészi beavatkozás nélkül, Önnek az ajakfeltöltést javasoljuk! 

A feltöltés során nem állati eredetű hyaluronsavat juttatunk az ajak kontúrjába, ill. igény szerint az ajkakba is, így természetes, teltebb ajkakat varázsolhatunk, ill. aszimmetrikus ajkakat is korrigálni tudunk. 

A kezelést konzultáció előzi meg, mely során megbeszéljük a pácienssel, milyen mértékű ajaknagyobbítást szeretne, ill. tájékozódunk a páciens esetleges betegségeiről, gyógyszerszedéséről, allergiájáról. A konzultációt követően akár azonnal is sor kerülhet a kezelésre, vagy egy másik, a páciens által választott időpontban is elvégezhetjük azt. 

A kezelést megelőzően érzéstelenítjük az ajkak területét (igény szerint helyi vagy vezetéses érzéstelenítés), majd megkezdjük a kezelést, mely általában 15-30 percet vesz igénybe. A kezelés első lépése minden esetben az ajakkontúr kezelése, mely 3-3 tűszúrást jelent minden ajakfélen. Ezt követheti igény szerint az ajkak feltöltése. A kontúrozás már önmagában is növeli az ajkak volumenét, ill. jó hatással van az ajkak feletti függőleges ráncokra is. 
A kezelés után enyhe duzzanat, bőrpír lehetséges, mely 1 nap alatt szűnik. Az ajkak bő vérellátása miatt ritkán apró bevérzések is előfordulnak a kezelés következtében, mely természetesen nem maradandó, pár nap alatt spontán szűnik. 

A kezelést követően a hajolgatás, fizikai megterhelés, erős gesztikuláció kerülését javasoljuk pár napig a bevérzések elkerülése, ill. az anyag megfelelő helyen maradása végett, ill. 2 hétig a túl hideg és túl meleg környezetet kerülni szükséges, mint szolárium, szauna. 

A kezelést követően 2 héttel kontroll vizsgálatot végzünk, igény szerint ilyenkor lehetőség van további korrekcióra a fent leírtakkal megegyező módon. 

Az eredmény azonnali, látványos, kb. fél évig tart, igény szerint ismételhető. 

További információ: www.rancok.hu

Bejelentkezés kezelésre:

Telefon: 06-70/597-8111 
E-mail: borgyogyasz@gmail.com